esmaspäev, 23. aprill 2018

😃Tere päikeselisest Portugaalist!

Just praegu jõudsime hotelli pärast pika tööpäeva. Nii aga alustan oma juttu eilsest päevast.
Muidugi öö ja päev oli raske, olime kõik magamata ja reis päris pikk. Nii meie Alekseiga kui ka õpilased otsisime iga üks oma hotelli natuke aega ja lõpuks jõudsime kohale. Porto võttis meid vastu 23 sooja kraadiga (aga muidugi olime kõik soojades jopedes). Umbes kella kuueni puhkasime, magasime ja pärast juba läksime linna, otsima hea söögikohta. Ühe sõnaga juba hilja õhtu poole füüsiline jõud tuli tagasi ja enesetunne paranes.
Täna 23.04. kohe hommikul läksime meie partneri kooli, kus meid ootas meie Porto kolleeg Helena, natuke olime koolis ja sealt läksime koos õpilastega otsima nende praktikakohti Porto tuntud hotell ja restoran The Yeatmanis. Tee oli pikk, 25 kraadi sooja, kuid lõpuks tulime kohale. Meie õpilaste dokumendid vormistati personaliosakonnas ja pärast tehti meile ekskursioon. Hotell ei ole päris suur, 83 tuba, kuid hoone ise ja ümbruskond on muljet avaldavad. Üks öö selles hotellis maksab alates 400 eurost, restoran omab 2 Michelini tärni. Arvan, et meie õpilastel väga vedas!
Homme õpilased alustavad juba oma praktikat.
Pärast restorani, läksime tagasi kooli, kus meid ootas juba teine kooli töötaja Liliana, leppisime  temaga kokku homse päevakava


.